Agenda Octubre 2021

05/10/2021 Actualitat

Agenda Octubre 2021

 

- Divendres 8     Cementeri obert de 9.00 a 17.00h

- Dilluns 11     Campanya donants de sang a partir de les 17h al Centre Cívic

- Dijous 14     Presentació de la CAIXA D'EINES d'Economia Social i solidària per a micropobles i territoris rurals a les 19.00h al Centre Cívic

                       ** Cal inscripció prèvia a la pàgina web de CoopCamp

                       Servei de recollida porta a porta de residus especials i voluminosos, de 07.00h a 09.00h

                       ** Inscripció prèvia a l'Ajuntament

- Divendres 15     Acte commemoratiu 81è aniversari de l'afusellament del President Lluis Companys a les 7.00h davant del Cementeri Municipal

                             Organitza: Tots Som Bràfim

- Divendres 22     Cementiri obert de 9.00 a 17.00h 

- Diumenge 31     Castanyada. Properament més informació!

 

Jornades presentació Caixa d'Eines ESS (Alt Camp)

L'objectiu de la presentació de la Caixa d'Eines és arribar a Organitzacions i Entitats del territori, ja siguin vinculades a l'administració pública o iniciatives particulars, per tal de presentar CoopCamp com una eina útil a l'hora de desenvolupar projectes de l'ESS vinculats a les necessitats concretes de cada poble o territori.

Des de CoopCamp es pot acompanyar projectes de l'ESS en cada un dels temes de la Caixa d'Eines, a més també podem fer processos als municipis petits per detectar les necessitats del poble i impulsar solucions comunitàries. Amb les presentacions i la Caixa d'Eines volem oferir els acompanyaments de CoopCamp a municipis rurals i les seves comunitats locals. 

Horari: 19-20.30h

Lloc: Centre Cívic "El Centru"

- Models de cooperatives de cures al territori. L'Encomanat SCCL

- Experiències de transició agroecológica. Fleca l'Aresta SCCL

** Cal inscripció previa al següent enllaç:

https://serveis.coopcamp.cat/program/jornades-presentacio-caixa-deines-ess

 

Millores a l'escola

Coincidint amb l'inici del curs, l'Ajuntament de Bràfim ha dut a terme diverses actuacions de millora a l'escola Sant Jaume. S'han sanejat sostres i parets, s'han dut a terme treballs de pintura i s'ha retirat mobiliari en desús. Les millores s'han realitzat per un import de 5.103,85 euros.

També s'ha procedit a la instal·lació d'un controlador pel sistema de climatització de baix consum per evitar un mal ús del sistema i avançar cap a una gestió més eficient. El seu cost ha estat de 1.959,20€ + IVA.

 

Camp de futbol

L'Ajuntament ha dut a terme en els darrers mesos algunes millores al camp de futbol. S'han millorat les grades frontals, que es trobaven en molt mal estat, i s'ha arranjat un gran esvoranc provocat pel pas de l'aigua.

Una altra de les actuacions ha sigut la instal·lació d'un quadre de llum, ja que fins ara no hi havia llum. També s'ha treballat en l'alta de la instal·lació elèctrica de baixa tensió del camp i dels vestidors. El seu cost a estat de 7.198,58€.

 

Informació d'interès 

El bar del Centre Cívic romandrà tancat a partir del dijous 30 de setembre fins nou avís. L'ajuntament de Bràfim està treballant per tramitar la nova licitació en el menor temps possible.                                                                       Disculpeu les molèsties!